In sauternes gepocheerde vijgen met saffraan en amandelen

U vindt dit recept op pagina 140 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht / dessert
Soort:
fruit / sous-vide / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Saffraan-Kaneelrijst

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

HALWA

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Saffron and pistachio brittle

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Toetje van zoete basmatirijst

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto