Schwarzwalderkirschecoupes met brownies

U vindt dit recept op pagina 150 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Duits / Amerikaans
Gang:
nagerecht / dessert
Soort:
sous-vide / zoete hapjes / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Moelleux van chocolade met ganacheparel

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Bosvruchten (ijskoud) met witte chocoladesaus

delicious. magazine - 2009-07

Frambozensorbet met witte chocoladesaus

delicious. magazine - 2009-06

Bosvruchten (ijskoude) met witte chocoladesaus

delicious. magazine - 2009-07