Citroenbotervis met kruidige aardappelknolselderijpuree

U vindt dit recept op pagina 40 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / aardappelgerecht / groente / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pichelsteiner Eintopf - Pichelsteiner eenpansgerecht

Een recept uit  - Deutsche Küche

Spaghetti Carbonara

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Runderribstuk met sjalottenboter en rundermerg

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Gestoomde balletjes met oosterse saus (garnaal/eend/kip/varken)

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen