Carola de Kanter - Leafs

Leafs

vegetarische seizoensrecepten uit de moestuin

Een boek van Carola de Kanter

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Leafs, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Nederlands

Met ‘Leafs’ leer je gevarieerde, spannende en vooral ook wisselende seizoensgerechten te maken zonder vlees of vis. Carola de Kanter neemt je mee naar haar kookatelier en laat zien hoe zij uit haar kas, moestuin, fruittuin en boomgaard lekkere en bijzondere smaken op het bord tovert met niet al te ingewikkelde, vegetarische recepten.

Uiteraard is er een hoofdrol weggelegd voor groenten, fruit en kruiden uit de moestuin, aangevuld met onbekende, spannende producten uit de toko en van de markt. Volg het seizoen en geniet van de eerste lentezon, de rijke zomeroogst en hartverwarmende herfst- en wintergerechten.

Bovendien geeft Carola je tips over het kweken en verwerken van producten, ook als je niet beschikt over een tuin maar wel een plaatsje hebt op je balkon of vensterbank.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken