Cinghiale in umido - Gestoofd wildzwijn
★
★
★
★
★
Een recept van Onno Kleyn.
U vindt dit recept op pagina 386 in De grote Kleyn .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Ingrediënten
- azijn
- bleekselderij
- cayennepeper
- knoflook
- kruidnagel
- olijfolie
- rode wijn
- rozemarijn
- tomatenblokjes
- ui
- wildzwijnschouder
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.