Luc Hoornaert en Kris Vlegels - Egg on the menu

Egg on the menu

Een boek van Luc Hoornaert en Kris Vlegels

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Egg on the menu, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Chicken came first, so now here is Egg. Universal and versatile, tasty and nutritious: eggs are indispensable in a whole range of recipes and they are found in all cultures. Author Luc Hoornaert went exploring and collected sixty irresistible egg dishes from all corners of the world: from China, Korea and Japan, through Turkey and Iran to the United Kingdom. He turned to some well-known Belgian and Dutch top chefs for the classic dishes, and cocktails have also been given a well-earned place in Egg. Food photographer Kris Vlegels provided the powerful photos in this beautifully illustrated, timeless cookery book. - La poule est apparue en premier : maintenant, c'est au tour de l'oeuf !


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken