Bier aan tafel
vier seizoenen bier en koken
Een boek van Arvid C. Bergström, Anna Lamslag en Randy van den Berg
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Bier aan tafel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Bier aan Tafel is het tweede kookboek van internationaal biersommelier en kok Arvid Bergström. Meer dan 50 gerechten, elk in een “foodpairing” met een mooi bier. Bij de meeste recepten wordt een tweede bier gekozen, met tips hoe je het gerecht eenvoudig kunt aanpassen aan deze andere bierkeuze. De meeste gerechten zijn makkelijk te bereiden. Zodat men snel kan gaan proeven en het koken niet een grote uitdaging is.Het boek is op gedeeld in vier delen, voor elk seizoen één. In de winter drink je tenslotte volle, aromatische bieren en in de zomer heerlijke frisse bieren, zo ook met je gerechten. Binnen elk seizoen biedt het boek voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Ga je ook lekker proeven?
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.