De zilveren Lepel Napels en de Amalfikust
Een boek van
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals De zilveren Lepel Napels en de Amalfikust, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Nieuwe zonnige en veelzijdige recepten van de makers van De Zilveren Lepel
De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust biedt het allerbeste van deze veelzijdige regio in Italië. Rondom de steden Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken geroemd om het lams- en varkensvlees, hazelnoten, kastanjes en heerlijke kazen, zoals de wereldberoemde mozzarella di bufala. De keuken van de idyllische Amalfikust is bijna helemaal gebaseerd op al het heerlijks wat de zee te bieden heeft. Bovendien staat de streek bekend om haar citroenen, bij uitstek geschikt voor de verrukkelijke limoncello.
De gevarieerde combinatie van kust en binnenland en de bijbehorende culinaire tradities, zorgen voor een selectie aan overheerlijke gerechten.
Door de veelzijdige keuken, geweldige ingrediënten en schitterend foodbeeld en foto’s van de omgeving, is dit boek een culinaire reis om van te watertanden!
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.