Terug naar Groene burgers.

Groene burgers recepten

Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Recept uit Groene burgers:

Duindoornmayonaise

Ingrediënten:
appelazijn, duindoornbessen, korianderzaad, mayonaise en olijfolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Lunch / avondmaal uit Groene burgers:

Bietenburger met erwtenhummus en kiemen

Ingrediënten:
amandelboter, arachideolie, citroenrasp, citroensap, doperwt, erwtenkiemen, grof zeezout, hamburgerbroodjes, kikkererwten, knoflook, munt, olijfolie, oregano, panko, peperkruiden, raapolie, rode biet, rode linzen, rode quinoa, rode rijst en tahin

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers 1 notitie

Buffet / bijgerecht uit Groene burgers:

Koolrabi- en spitskoolsla

Ingrediënten:
appelazijn, citroen, dille, dillezaad, koolrabi, lente-ui, mayonaise, mierikswortel, olijfolie, spitskool, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Basisrecept uit Groene burgers:

Basisrecept mayonaise

Ingrediënten:
dijonmosterd, ei, koolzaadolie, olijfolie, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Recept uit Groene burgers:

Tomatenketchup

Ingrediënten:
ciderazijn, gember, honing, kaneel, korianderzaad, kruidnagel, paprikapoeder, piment, pruimtomaat, sherryazijn, uienpoeder, water, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:

Zoeteaardappelbrood

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gist, kristalsuiker, sesamzaad, volle melk, zoete aardappel en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Recept uit Groene burgers:

Geroosterde peperkruiden

Ingrediënten:
korianderzaad, szechuanpeper en zwarte peperkorrels

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Recept uit Groene burgers:

Ingemaakte duindoornbessen

Ingrediënten:
azijn, duindoornbessen, geelwortel, korianderzaad, pomerans, rietsuiker, steranijs, tonkabonen, water en zwarte peperkorrels

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Groene-bananenguacamole

Ingrediënten:
banaan, crème fraîche, knoflook, koriander, limoen, peterselie, pistachenoten, rietsuiker, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Ingemaakte rode uien

Ingrediënten:
azijn, citroensap, laurier, rietsuiker, rode ui, szechuanpeper en zwarte peper

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Gerookte tomaten

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, pruimtomaat, rozemarijn, tijm, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Ingemaakte radijsjes

Ingrediënten:
azijn, korianderzaad, radijsjes, rietsuiker, szechuanpeper, water en zwarte peperkorrels

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:

Brood met actievekoolpoeder

Ingrediënten:
actievekoolpoeder, bloem, boter, ei, gist, kristalsuiker, sesamzaad, volle melk, zoete aardappel en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Groene burgers:

Briochebrood

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, kristalsuiker, sesamzaad, slagroom, volle melk en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Kimchibasis

Ingrediënten:
gember, gochugaru, knoflook, koriander, miso, rietsuiker, rijstmeel, sjalot, water en wortel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch