Borlottibonen-cantharellenburger met vossenbessenchutney en kaas
★
★
★
★
★
Een recept van Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg.
U vindt dit recept op pagina 14 in Groene burgers .
- Gang:
- lunch / avondmaal
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- amandelboter
- borlottibonen
- boter
- cantharel
- gember
- hamburgerbroodjes
- kaas
- laurier
- notenboter
- olie
- peterselie
- rietsuiker
- rode rijst
- rode spaanse peper
- sjalot
- vossenbessen
- wittewijnazijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Zweedse 'Lucia' saffraan broodjes

*Crispy Cauliflower : Deep-Fried Cauliflower with Chaat Masala. Tamarind Puree, Marcona Almond Butter, Preserved Pear in Mustard Oil and Cauliflower foam
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Terrine van kwartel, kippenlever en pastrima met pitige amandelboter

Zweedse 'Lucia' saffraanbroodjes recept - Food and Friends
