Kip met gedroogde tomaat, paprikapuree en spinazie-basilicumschuim

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 81 in Keukenhandboek garneertechnieken .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kip korma, snelle

delicious. magazine - 2011-07

Vincisgrassi

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gemarineerde kip van generaal Iso met tomaten-sojasaus (Zuo Zong Tang Ji)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Kiprolletjes met bieslook

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel