Jessica Prescott - Vegan happiness

Vegan happiness

heerlijke recepten met natuurlijke ingredienten

Een boek van Jessica Prescott

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vegan happiness, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit boek is een kleurrijke verzameling van ruim 60 eenvoudige, voedzame recepten waarvan iedereen kan genieten.

Jessica Prescott laat zien dat het heel gemakkelijk is om natuurlijke producten in uw dagelijkse maaltijd op te nemen. U vindt hier een keur aan ideeën, van snelle hapjes, zoals Snelle nacho’s, en 1 uursmaaltijden, zoals Spinazie-kikkererwtencurry, tot heerlijke bijgerechten, zoals de Indiaas getinte Masalapuree. Dit boek is geschikt voor drukke werkdagen én luie weekenden omdat er zowel snelle maaltijden als bewerkelijkere gerechten in zijn opgenomen. Maak de Maiskoekjes eens voor een ontspannen lunch of de verrukkelijke Matchacheesecake als luxe dessert.

Of u nu veganist wilt worden of alleen maar meer plantaardig wilt eten, in dit boek draait het vooral om goed koken, waarbij de smaak het belangrijkst is.
- Een kookboek met ruim zestig veganistische recepten, waarbij vooral natuurlijke producten gebruikt worden. Het is verdeeld in een aantal hoofdstukken waarbij de titels betrekking hebben op de snelheid waarmee het gerecht bereid kan worden: snelle hapjes, een-uursmaaltijden, lekker langzaam, bijzaken, zoete verleidingen, smaakmakers en drankjes. In de inleiding wordt beschreven wat veganisme is, waarom dat goed is voor onze planeet en hoe de auteur ermee omgaat. Daarna volgt een lijst met gangbare en minder gangbare en daardoor lastiger te verkrijgen producten. De recepten in de volgende hoofdstukken kennen allemaal dezelfde opbouw en vormgeving: het aantal personen, bereidingswijze, boodschappenlijst en tips voor variaties. De paginagrote foto’s geven een aantrekkelijk beeld van de gerechten. Voor hobbykoks die kennis willen maken met de veganistische keuken en de meer ervaren koks een mooi en aantrekkelijk boek met gerechten die eenvoudig te maken zijn. Met register. De van origine Nieuw-Zeelandse auteur woont tegenwoordig in Berlijn, haar foodblog ‘Wholy Goodness’ was genomineerd in de categorie Best New Voice in de Saveur Awards.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken