Sajoer spitskool dan makreel (Gekruide spitskool met makreel)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 92 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / groente / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tino Ransa (Gekruide varkenslappen)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sambal goreng boontjes II (gekruide boontjes)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sajoer menir (Gekruide spinazie met maïs en garnalen)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sambal (gebakken sambal)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan