Sajoer asem tomaat, tahoe dan oedang (Tomaat-tahoe en garnalen)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 94 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht
Soort:
soep/bouillon / groente / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sajoer lombok (Gekruide lombok met vlees, tahoe en tempé)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sajoer asem kool dan ebbi (Gekruide kool met gedroogde garnalen)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sajoer kari daging ajam (Gekruide groenten met kip)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sajoer asem bruine bonen (Gekruide bruine bonen met soepvlees)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan