Saté ajam betawi (Saté van kippengehakt uit Batavia)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 174 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vis in een pakje IV - pepesan ikan IV

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Tempé goreng II (Gebakken tempé)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Pindang koening (vis in zuur)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Rauwe sambalans

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan