Oedang tjoeka (Gepelde garnalen in pikante saus)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 192 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Assinan sapoedie (Rauwe groenteschotel)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Atjar reboeng I (Zuur van bamboescheuten)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Pangsitsaus II (Pittige zoetzure saus voor pangsit)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Ikan goreng (Gebakken vis in kruidensaus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan