Ajam besengek (Kruidig gesmoorde kippenbouten)
★
★
★
★
★
Een recept van Wouter F.P.H. Rademakers.
U vindt dit recept op pagina 216 in De indonesische keuken Selamat Makan .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- diner / lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- asem
- djinten
- javaanse suiker
- kemiries
- ketjap manis
- ketoembar
- kippenbouten
- knoflook
- kokosmelk
- laos
- olie
- sambal oelek
- trassi
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.