Rijststokjes met roergebakken tofoe, shii-takes en peultjes en rode currysaus
★
★
★
★
★
Een recept van Sri Owen en G. Filgate.
U vindt dit recept op pagina 56 in Noedels .
- Keuken:
- Aziatisch
- Gang:
- voorgerecht / avondmaal
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten
- bouillon
- bulgaarse yoghurt
- koriander
- lente-ui
- maïzena
- peultjes
- pindaolie
- rijststokjes
- rode currypasta
- shii-take
- sjalot
- tofu
- zonnebloemolie
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.