Frambozenijs met yoghurt & olijfolie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 54 in Desserts met allure .

Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zijdentofu

Een recept uit Liesbeth Smit, Sarai Pannekoek, Titia van der Stelt en Vera Wisse - Eet als een atleet

Frambozenyoghurtijs

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Watermeloen Hibiscus Koelers

Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Warme kaneelmelk

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo