Chris Carter en James Peisker - Homemade sausage

Homemade sausage

recepten en technieken om thuis worst te maken en bereiden

Een boek van Chris Carter en James Peisker

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Homemade sausage, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt.

In het boek vindt u:

stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken