Hugh Fearnley-Whittingstall - Heel veel veg!

Heel veel veg!

Een boek van Hugh Fearnley-Whittingstall

We hebben 10 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Heel veel veg!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Groenten in de hoofdrol in ‘Heel veel veg!’
In deze opvolger van het succesvolle kookboek ‘Veg!’, ontdek je hoe lekker het is om te koken met oneindig veel groenten.
Hugh Fearnley Whittingstal gaat in ‘Heel veel veg!’ nog een stapje verder dan in zijn vorige kookboek. In de opvolger van ‘Veg!’ laat hij zien hoe lekker groenten eigenlijk zijn. De recepten zijn onderverdeeld in pittige groentegerechten, groenten uit de oven, stevige salades, soep, rauwe gerechten & ontbijtjes, tapas, mezze & bijgerechten en aardappels & granen. Ontdek nu zelf hoe lekker het is om te koken met veelzijdige groentes.

Puur en onbewerkt
In de recepten wordt van enkel groenten, fruit, volkorengranen, noten, zaden, specerijen en koudgeperste oliën gebruik gemaakt. ‘Heel veel veg!’ laat zien dat koken met groenten, fruit en granen helemaal niet moeilijk is en vooral fantastisch smaakt. Pure en onbewerkte ingrediënten vormen de beste bouwstenen voor een heerlijke en gezonde maaltijd. Eet smakelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Aangepast, dank voor je toevoeging Luk!

- ongeveer 3 jaar geleden door geplaatst .

ik vind zelf enkel Hugh Fearnley-Whittingstall als auteur terug.

- ongeveer 3 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Heel veel veg!

Een greep uit de 10 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall - Heel veel veg!

Recept uit Heel veel veg!:

gegratineerde prei en kool met noten

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boekweitkorrels, cashewnoten, groentebouillon, grove havervlokken, koolzaadolie, mosterd, prei, splijtkool en 
zout en peper

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall - Heel veel veg!

Recept uit Heel veel veg!:

Bazzofia

Ingrediënten:
artisjokken, bieslook, bladpeterselie, broccoli, citroen, courgette, groentebouillon, lente-ui, romainesla, venkel, witte wijn en 
zout en peper

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall - Heel veel veg!

Recept uit Heel veel veg!:

gebakken zomergroenten

Ingrediënten:
bieslook, bietjes, bladpeterselie, citroen, courgette, erwtjes, krielaardappel, lente-ui, olijfolie, spinazie en worteltjes

Soort:
vegan / vegetarisch