Hugh Fearnley-Whittingstall

We hebben 14 boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hugh Fearnley-Whittingstall? Registreren is gratis!

Boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

River Cottage zomerse groentetuinsoep

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, citroenmelisse, courgette, erwtenscheuten, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, lente-ui, little gem, munt, olijfolie, peterselie, sla, snijbiet, tuinbonen, venkelgroen, venkelknol, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Lasagne met boerenkool en paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boerenkool, boter, cavolo nero, dijonmosterd, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, lasagnebladeren, laurier, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, tijm, ui, volle melk en zwarte peperkorrels

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met rauwe tomaat

Ingrediënten:
babykappertjes, basilicum, conchigliette, extra vergine olijfolie, gedroogde chilivlokken, harde geitenkaas, knoflook, orecchiette, parmezaanse kaas, penne, rode chilipeper, tomaat, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal / bij de koffie uit Veg!:

Haricots verts en courgettesalade met tahinidressing

Ingrediënten:
citroen, courgette, haricots verts, honing, knoflook, munt, olijfolie, rode chilipeper, saladebladeren, sinaasappelsap, tahini, tomaat, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Eenvoudige artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, ciderazijn, citroensap, eidooier, kappertjes, knoflook, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, peper en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Tomaten met kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bieslook, extra vierge-olijfolie, peterselie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Kruidige pinda-achtige noedelsalade

Ingrediënten:
basilicum, bruine suiker, eiernoedels, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, munt, peultjes, pinda’s, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen en thaise rijstnoedels

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

gefrituurde courgettebloemen gevuld met ricotta en kruiden

Ingrediënten:
bakpoeder, bieslook, bloem, courgettebloemen, eetbare bloemen, harde geitenkaas, koolzuurhoudend bronwater, maïzena, marjolein, munt, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, tijm, tropaeolum, zeezout, zeezoutvlokken, zonnebloemolie en zwarte peper

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Noord-Afrikaanse stoofpot van pompoen en kikkererwten

Ingrediënten:
bleekselderij, dadels, gemberpoeder, groentebouillon, kaneel, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, laurier, peterselie, pompoen, rode linzen, saffraan, tomatensaus, ui, vermicelli, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gegratineerde aardperen uit de koekenpan

Ingrediënten:
aardperen, boter, crème fraîche, koolzaadolie, olijfolie, oude cheddar, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Salade van rucola, venkel en puy-linzen

Ingrediënten:
citroen, dijonmosterd, koolzaadolie, laurier, mizuna, olijfolie, peterselie, puy-linzen, rucola, suiker, ui, venkel, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Pompoen uit de oven

Ingrediënten:
crown prince-pompoen, flespompoen, gedroogde chilivlokken, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pompoen, rode chilipeper, rozemarijn, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Uientaart op zijn kop

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, koolzaadolie, olijfolie, roomboterbladerdeeg, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Veg!:

Chilipepers gevuld met bonen

Ingrediënten:
beaver dam chilipeper, borlottibonen, boterbonen, gerookte-paprikapoeder, hongaarse hot wax chilipeper, knoflook, komijnpoeder, koolzaadolie, koriander, olijfolie, pintobonen, poblano chilipeper, sjalot, tomaten, ui, volle yoghurt en zure room

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Tomatenketchup

Ingrediënten:
bruine suiker, ciderazijn, gemalen foelie, koekkruiden, pikant gerookt paprikapoeder, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Preirisotto met tamme kastanjes

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, groentebouillon, koolzaadolie, olijfolie, prei, risottorijst, tamme kastanjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Citroenguacamole

Ingrediënten:
avocado, citroensap, koolzaadolie, koriander, limoensap, rode chilipeper, volle yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / bijgerecht uit Veg!:

Couscoussalade met kruiden en walnoten

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, citroen, dragon, extra vierge-olijfolie, knoflook, komijnzaad, ui, venkelknol, venkelzaad, volkoren reuzencouscous, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:

Romige paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, dragon, droge sherry, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, peterselie, prei, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Alle recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall