Hugh Fearnley-Whittingstall

We hebben 14 boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall waarvan 2 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hugh Fearnley-Whittingstall? Registreren is gratis!

Boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Tomatenketchup

Ingrediënten:
bruine suiker, ciderazijn, gemalen foelie, koekkruiden, pikant gerookt paprikapoeder, tomatensaus, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gegrilde asperges met citroendressing

Ingrediënten:
asperges, citroensap, harde geitenkaas, koolzaadolie, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, zeezoutvlokken en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Tomaten met kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bieslook, extra vierge-olijfolie, peterselie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Bietjes met walnoten en komijn

Ingrediënten:
bietjes, citroensap, gerookte-paprikapoeder, komijnzaadjes, koolzaadolie, peterselie, sinaasappelsap, volle yoghurt, walnoten, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:

Cake met pompoen en rozijnen

Ingrediënten:
amandelmeel, boter, citroen, ei, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, pompoen, rozijnen, zeezout, zelfrijzend bakmeel en zonnebloemolie

Soort:
zoet / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / hoofdgerecht uit Veg!:

Gevulde koolbladeren

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, dille, ei, gedroogde chilivlokken, knoflook, krenten, laurier, olijfolie, parelgort, peterselie, rijst, savooiekool, spelt, suiker, tijm, tomaten, ui, walnoten, wortel en zure room

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Frittata met zomergroenten en geitenkaas

Ingrediënten:
asperges, bieslook, broccoli, doperwtjes, ei, geitenkaas, jonge tuinbonen, koolzaadolie, lente-ui, nieuwe aardappels, olijfolie, peterselie, sperziebonen, zeezout en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Veg!:

Chocolade-bietjesroomijs

Ingrediënten:
bietjes, eidooier, fijne kristalsuiker, pure chocolade, slagroom en volle melk

Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Pompoen uit de oven

Ingrediënten:
crown prince-pompoen, flespompoen, gedroogde chilivlokken, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pompoen, rode chilipeper, rozemarijn, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Venkel en knolselderijsoep met sinaasappelschil

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, groentebouillon, knolselderij, koolzaadolie, olijfolie, sinaasappelschil, sjalot, ui, venkel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Tomaten met Thaise dressing

Ingrediënten:
balsamicoazijn, ciderazijn, gedroogde chilivlokken, honing, knoflook, munt, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Geroosterd brood met vegiflette

Ingrediënten:
aardappels, brood, crème fraîche, kaas, koolzaadolie, olijfolie, radicchio, slagroom, witlof, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Soep van puy-linzen en spinazie

Ingrediënten:
babyspinazie, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, puy-linzen, sjalot, tijm, tomaten, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / avondmaal uit Veg!:

Paddenstoelen risoniotto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, boter, crème fraîche, droge witte wijn, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, orzopasta, paddenstoelen, risonipasta, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pizza met nieuwe aardappels, rozemarijn en blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, brooddeeg, gorgonzola, knoflook, koolzaadolie, nieuwe aardappels, olijfolie, rozemarijn, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Rode kool, pastinaak, sinaasappel en dadels

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, medjooldadels, pastinaak, rode kool, sinaasappel, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall