Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler - Sous vide

Sous vide

gevacumeerd koken onder druk

Een boek van Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Sous vide, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel voor varkensbuik

Ingrediënten:
inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Piquillo's

Ingrediënten:
cayennepeper, olijfolie, paprikasap, piquillos en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gekruid broodkruim

Ingrediënten:
broodkruim, knoflook, oregano, bladpeterselie, salie en tijm

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Krulsla

Ingrediënten:
bieslook, champagne-azijn, krulsla en olijfolie

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bagna cauda

Ingrediënten:
gezouten ansjovis, boter, citroenzest, kalfsfond, knoflook, knoflook, koolzaadolie, lamsfond, meyer citroen, olijfolie, bladpeterselie, sherryazijn, sjalot en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Ravigotesaus

Ingrediënten:
koolzaadolie, dijonmosterd, olijfolie, sjalot en suiker

Soort:
sous-vide / azijn
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, gemonteerde boter, champagne-azijn, koolzaadolie en olijfolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Dumplings van varkensbuik

Ingrediënten:
griesmeel, koolzaadolie, pastadeeg, suiker, spaanse ui, varkensbuik, varkenssaus, snelle en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / pasta/noodles
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kersenjam

Ingrediënten:
appelpectine, kersen en suiker

Soort:
sous-vide / jam
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rucolapudding

Ingrediënten:
beurre manié, eidooier, groentebouillon, koolzaadolie, laurier, room, rucola, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eendenconsommé

Ingrediënten:
eendenbouillon, eendenvlees, eiwit, paddestoelen, sjalot, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide