Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler - Sous vide

Sous vide

gevacumeerd koken onder druk

Een boek van Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Sous vide, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gratin van schorseneren

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, knoflook, laurier, peperkorrels, rozemarijn, schorseneren, suiker en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rode-wijn-kreeft saus

Ingrediënten:
champignons, kalfsfond, kreeft, laurier, sjalot, tijm, ui, rode wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Raapjes

Ingrediënten:
eendenvet, kippenbouillon, raap en suiker

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Hayden mango-"eidooier"

Ingrediënten:
ascorbinezuur, calciumgluconaat, kelcogel f, mangosap, natriumhexametafosfaat en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eieren

Ingrediënten:
ei

Soort:
sous-vide / ei/omelet/frittata
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Krulsla

Ingrediënten:
eendenvet, krulsla, suiker en rode wijnazijn

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Vanilleroomijs

Ingrediënten:
eidooier, melk, room, suiker en vanillestokje

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Venkelpuree

Ingrediënten:
olijfolie, suiker en venkel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bing kersen

Ingrediënten:
cabernet sauvignon, kers, peperkorrels, pimentbessen en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rutabaga mostarda

Ingrediënten:
boter, gedroogde chilipeper, koolraap, kurkuma, mierikswortel, colman's mosterdpoeder, mosterdzaad en siroop

Soort:
sous-vide / mosterd
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cremeux van chocolade

Ingrediënten:
chocolaatjes, 65% cacao, eiwit, gelatine, room en suiker

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Schorseneren

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, rozemarijn, schorseneren, suiker en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Coulis van zwarte truffel

Ingrediënten:
aardappel, champagne-azijn, champignons, fleur de sel, olijfolie, paddestoelenbouillon, truffel, truffelazijn, wittetruffelolie, truffelsap en veldsla

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Met kastanjes gevulde scharrelkip

Ingrediënten:
ajinomoto® transglutaminase, bieslook, geklaarde boter, brunoise, crème fraîche, kastanje, kip, kippenbouillon, polyfosfaat en quatre épices

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gekonfijte citroen

Ingrediënten:
citroen, fleur de sel, peterseliekiemen, piquillos en suiker

Soort:
fruit / sous-vide