Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler - Sous vide

Sous vide

gevacumeerd koken onder druk

Een boek van Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Sous vide, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Venkelpuree

Ingrediënten:
olijfolie, suiker en venkel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gekarameliseerde venkel

Ingrediënten:
dragon, karwijzaad, laurier, olijfolie, pernod, steranijs, tijm en venkel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gesmoorde radijzen

Ingrediënten:
champagne-azijn, gemberwortel, laurier, olijfolie, radijs, flambeau, radijs, franse en radijs, ijskegel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zomerse succotash en maispudding

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kerstomaat, koolzaadolie, limabonen, maïskorrels, maissap, paprika, gerookt spek, suiker en tuinbonen

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kerrieolie

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen foelie, kaneelstokje, kerrie, koolzaadolie en korianderzaad

Soort:
sous-vide / boter en olie
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
kalfspoot, knoflook, koolzaadolie, lamsbotten, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Granaatappelsaus

Ingrediënten:
granaatappelsap, kristalsuiker en uitgelopen vet van foie gras

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rucolapudding

Ingrediënten:
beurre manié, eidooier, groentebouillon, koolzaadolie, laurier, room, rucola, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / groente