Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Wij maken uw kookboeken, zoals Sous vide, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.
Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / nagerecht uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide: