Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler - Sous vide

Sous vide

gevacumeerd koken onder druk

Een boek van Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Sous vide, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Glazuur van roomkaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, philadelphia, vanille-extract en vanillestokje

Soort:
sous-vide / glazuur
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Musquée de Provence

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, olijfolie, muskaatpompoen en salie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Duif

Ingrediënten:
amandel, duif, eendenvet, ganzenlevervet en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Dégustation de porcelet

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolraapmosterd, koolzaadolie, olijfolie, speenvarken en tijm

Soort:
sous-vide / texturas
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Madagascar vanillecake

Ingrediënten:
amandel, basterdsuiker, bloem, eiwit, room, suiker, vanille-extract en vanillestokje

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Medaillons van lamszadel

Ingrediënten:
ajinomoto® transglutaminase, boter, knoflook, koolzaadolie, lamszadel, olijfolie en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Geglaceerde varkensbuik

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, saus van varkensvlees, tijm en varkenbuik, gepekeld

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Konijnenlevermousse

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, inmaakmengsel voor foie gras, knoflook, konijnenlever, koolzaadolie, sauvignon blanc, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / wild
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kersengelei

Ingrediënten:
agar-agar, kersenpuree en suiker

Soort:
schuim/mousse/gelei / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bananenpuree

Ingrediënten:
ascorbinezuur, banaan en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, paarse artisjok, champagne-azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide / groente