Gravad lax

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 34 in Jamie Oliver's kerstkookboek .

Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zeebaars met wintergroenten en citroensaus

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Salade van geraspte biet met yoghurt

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bouillon met biet en mierikswortel

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Bietenrelish

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis