Witlofbootje met garnalen in vinaigrette

U vindt dit recept op pagina 59 in Allerlekkerst Zomer .

Keuken:
Nederlands
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sauce aux câpres - Kappertjessaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Pittige raapstelen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Zeeuwse oesters met Kappertjes

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Rabarbercompote en lam met kappertjes-kruidenkorst

Een recept uit delicious. magazine - 2013-03