Noorse garnalen
Noorse garnalen wordt beschouwd als garnaal .
Zoek naar noorse garnalen in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met noorse garnalen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste noorse garnalen recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient noorse garnalen :
Ingrediënten: citroenschil, gemberpoeder, groene peper, kastanjechampignons, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, noorse garnalen, olie, sherry en tandoori kruidenpasta
Ingrediënten: boter, ei, eiernoedels, indiase currypasta, japanse sojasaus, knoflook, kokosmelk, lente ui, margarine, melk, noorse garnalen, olie, rode spaanse peper, shiitake, varkensschnitzel en wortel
Ingrediënten: hollandse garnalen, maïsolie, marinade voor garnalen, medium sherry, noorse garnalen, rijstwijn en saus bij garnalen
Keuken: Chinees
Ingrediënten: avocado, kerstomaat, noorse garnalen, rode ui, salmorejosaus, sherryazijn en oregano
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: harissa, noorse garnalen, olijfolie, pijlinktvis, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans / Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eiwit, kippenbouillon, maïzena, noorse garnalen, peper, rode paprika, rode spaanse peper, sambal trassi, verse garnalen en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: citroensap, crème fraîche, garnalen, gembersiroop, krabstick, macaroni, mosselen, noorse garnalen, peper, schelpjesmacaroni, slablad, tomaat en whisky
Keuken: Europees / Nederlands
Soort: salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / cocktails
Ingrediënten: citroensap, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, noorse garnalen, sambal trassi, tomaat, verse bladselderij en verse garnalen
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: avocado, bieslook, bosui, citroensap, eierdooier, noorse garnalen, mosterd en olie
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, knoflook, laos, noorse garnalen, sambal oelek, sambal trassi, serehpoeder, sesamolie, ui en verse garnalen
Keuken: Indonesisch
Soort: stomen / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, manzanilla, noorse garnalen, oesterzwam, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: garnaal en pikante ketchup
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: doorregen varkensvlees, fijne mie, gemberwortel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, krab, noorse garnalen, prei, sesamolie, taugé, verse garnalen, vijfkruidenpoeder, visbouillon, voorjaarsui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / soep/bouillon / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, groene paprika, knoflook, komijnzaad, noorse garnalen, olijfolie extra vergine, tarwekorrels, verse koriander, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: avocado en garnaal
Soort: hartige hapjes
Ingrediënten: arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, ei, goela djawa, maïzena, makreelfilet, noorse garnalen, peper, sambal trassi, sesamolie, steurgarnaal, verse garnalen, wijtingfilet, zeevisfilet, zeezout en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Advertentie
Ingrediënten: aardappelmeel, azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, lichte mosterd, maïskorrels, maïzena, noorse garnalen, peper, sjalotje, sperziebonen, verse garnalen, zilverui en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: groente / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, knoflook, noorse garnalen, prei, sambal trassi, tomaat, ui, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en witte rijst
Keuken: Indonesisch
Soort: rijst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ei, garnalen, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, margarine, noorse garnalen, rijst, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij, voorjaarsui en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch / Balinees
Soort: vlees / rijst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, citroen, djahé, garnalen, gemberwortelpoeder, ketjap benteng manis, knoflook, limoen, maïzena, mosselen, noorse garnalen, olie, sambal oelek, ui, verse bladselderij en zoete indonesische sojasaus
Keuken: Indonesisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, djahé, djinten, javaanse suiker, ketoembar, kippenbouillon, koenjit, laos, noorse garnalen, peultjes, prei, sambal trassi, santen, wortel en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: soep/bouillon / groente / schaal- en schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: arachideolie, gehakt, ei, ketjap manis, komkommer, langkorrelige rijst, lente-uitjes, lichte sojasaus, makrelen, noorse garnalen, pinda's, rode chilipepers, sjalotten, knoflook, tomatenpuree, trassi en zonnebloemolie
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, ebi, gedroogde garnalen, knoflook, kruidenazijn, laurierblad, limoensap, noorse garnalen, peper, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie en zout
Keuken: Filipijns
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: garnaal, lever en mango
Keuken: Internationaal / Italiaans
Soort: orgaanvlees / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ei, groene asperge, knoflook, noorse garnalen, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: arachideolie, braadkuiken, bruine basterdsuiker, chinese garnalenpasta, citroensap, dunne kokosmelk, garnalen, goela djawa, knoflook, koenjit, kurkuma, noorse garnalen, peper, petis, sambal trassi, ui, verse koriander, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Advertentie
Wanneer je naar gepelde noorse garnalen zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om grote noorse garnalen .
Noorse garnalen-boeken
Dol op noorse garnalen? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: