Rick Kempen - Bier

Bier

wegwijs in het bierlandschap van nu

Een boek van Rick Kempen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Bier, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Rick Kempen is bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij ‘Het Parool’. In zijn boek ‘Bier’ deelt Kempen al zijn kennis en enthousiasme over bier.Bier is in. Brouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, het bierschap in de supermarkt barst uit zijn voegen en elk weekend is er wel ergens een bierfestival, waar bier in allerlei geuren, kleuren en smaken genoten wordt. Deze opleving is geheel terecht. Bier is een miraculeus en eeuwenoud natuur- en cultuurproduct. Maar voor iets wat we (bijna) dagelijks drinken, weten we er schandalig weinig van. Waar komt de smaak vandaan, en de kleur? Past bier op de eettafel? Wat is nou een (technisch) goed biertje en wanneer mag je klagen over bier? Over dit en veel meer gaat ‘Bier’. Het helpt u nieuwe bieren te ontdekken en begeleidt u met meer kennis en kunde in het bierlandschap van vandaag.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken