Warme Brindisa food room liesques 1, geroosterd boerenbrood met gegrilde botifarra

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 132 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfskoteletten met aardappelen in hazelnotenaioli

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Hazelnotenaioli

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Meloso de arroz negro con calamar - Zwarte rijst met pijlinktvis

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Borreltosti's met gegrilde bosui en courgette

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel