Cogollos con anchoa y tomate - Fergus Henderson's little-gem salade met ansjovis en tomaat
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 183 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- diner / lunch / voorgerecht
- Soort:
- salade
Ingrediënten
- ansjovisfilet in olie
- citroensap
- dijonmosterd
- extra vierge olijfolie
- knoflook
- little gem
- olijfolie
- peper
- peterselie
- trostomaten
- witte wijnazijn
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.