Pulpo a la gallega - Octopus op Galicische wijze

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 235 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Octopus, aardappel en guindilla

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Octopussalade met aardappel recept - Food and Friends

Een recept uit

Pulpo gallego

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Octopussalade met aardappel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel