Revueltos de morcilla - Roerei met bloedworst

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 265 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Snoekbaars-bloedworst beignets

Een recept uit  - Deutsche Küche

Ierse pot - irish fry

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bloedworst en knoflook

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Eenpansontbijt

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie