Patates estofades amb rossinyols - Stoofpot van aardappels en cantharellen
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 292 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vegan / aardappelgerecht
Ingrediënten
- aardappel
- blanke amandelen
- cantharellen
- groene paprika
- knoflook
- laurier
- olijfolie
- peterselie
- pimenton de la vera dulce
- rozemarijn
- suiker
- tijm
- tomaten
- ui
- wilde paddestoelen
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.