Romescosaus van Joan Puigcergós
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 305 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vegan / saus
Ingrediënten
- blanke marcona amandelen
- hazelnoten
- knoflook
- moscatelazijn
- munt
- norapaprikas
- olijfolie
- tomaten
- witte peper
- witte wijnazijn
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.