Arroz caldoso de alcachofa, guisantes, sepia y gambas - Vloeibare rijst met artisjokken, zeekat en garnalen
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 364 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / rijst / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- artisjokken
- bombarijst
- carnarolirijst
- citroensap
- doperwten
- garnalen
- heldere visbouillon
- knoflook
- olijfolie
- pijlinktvis
- saffraandraadjes
- sjalot
- tomaten
- tuinbonen
- zeekat
- zeekatlever
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.