Arroz caldoso de alcachofa, guisantes, sepia y gambas - Vloeibare rijst met artisjokken, zeekat en garnalen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 364 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / rijst / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Paella

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Sanders geitenstoof met saffraan en amandelen

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Arroz de alcachofas con bacalao - Rijst met artisjokken en zoutevis

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Paella met groene groenten

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon