Cordero al cava - Lamsschouder in cava

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 436 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Top 5: best gelezen artikelen van december

Een recept uit Isabel

Top 5: best gelezen artikelen van december

Een recept uit Isabel

Kerstkapoen - capón de vanidad

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Kaasfondue van versgeraspte schapen-, koemelk- en geitenkaas

Een recept uit Mariella Beukers en Irene de Vette - Wijn van eigen bodem