Escudella i carn d'olla - Catalaanse vleesschotel met bouillon
★
★
★
★
★
Een recept van Monika Linton.
U vindt dit recept op pagina 447 in Brindisa .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte / varkensvlees / rundvlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- bloedworst
- botifarraworst
- boudin blanc
- boudin noir
- entrecote
- gehakt
- kippendijen
- knoflook
- pancetta
- pastaschelpen
- pedrosillano kikkererwten
- prei
- rundermergpijp
- savooiekool
- varkenssaucijs
- witte botifarra
- witte wortel
- wortel
- zuiveringszout
- zwarte botifarra
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.