Escudella i carn d'olla - Catalaanse vleesschotel met bouillon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 447 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / varkensvlees / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Warme tomatensalade - krokante bloedworst - worcesterdressing

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Pasta voor zwangere jools

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Borlottibonen met worst en palmkool

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Bloedworstsoep van mijn vader met croutonhartjes

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas