Melocotón cara,elizado con helado de manchego - Gekarameliseerde perzik met manchego-ijs

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 478 in Brindisa .

Keuken:
Spaans
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Appelcompote

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Cranberrycompote

Een recept uit Janine Bruinooge - Jam, gelei, confituur

Zoete aardappelen met suiker

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bosvruchtensorbet met kaneel

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten