Farrosalade met zoete aardappel, gebakken portobello´s en bonenballetjes
★
★
★
★
★
Een recept van Therese Elgquist.
U vindt dit recept op pagina 32 in Green salads .
- Gang:
- lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- salade / vegetarisch
Ingrediënten
- amandelpasta
- boekweitmeel
- chilivlokken
- courgette
- dadel
- farro
- Himalayazout
- knoflook
- korianderzaad
- limoensap
- munt
- olijfolie extra vierge
- portobello
- sesamolie
- sesamzaad
- tamari
- ui
- veldsla
- versgemalen zwarte peper
- water
- witte bonen
- zoete aardappel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.