Runderbouillon
★
★
★
★
★
Een recept van Samin Nosrat.
U vindt dit recept op pagina 281 in Zout, vet, zuur, hitte .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- amuse / voorgerecht / basisrecept
- Soort:
- bouillon
Ingrediënten
- bleekselderij
- laurierblad
- peterselie
- runderbotten
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- water
- wittewijnazijn
- wortel
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.