Ham
Prime Hams of Europe stories and recipes
Een boek van Stefaan Daeninck en Bart Van Leuven
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Ham, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Europe has the most delicious hams: discover them in recipes and stories
With extra recipes from Massimo Bottura and Geert Van Hecke
In Ham, author Stefaan Daeninck explores the world-famous European ham culture. On his fascinating journey he takes the reader from the Spanish Pata Negra to the French Jambon de Bayonne, and from the Italian Prosciutto di Parma to the German Black Forest Ham and the Flemish Ganda Ham.
Daeninck tells the story from pig to ham, with an eye for the specific production and ripening techniques and for the unmistakable differences in aroma, texture, appearance and taste.
In addition, he includes a series of tasty dishes using each of the top hams.
- De hamvraag eindelijk beantwoord
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.