Sint-Jacobsschelpen op Galicische wijze - vieiras a la gallega
★
★
★
★
★
Een recept van Marion Trutter.
U vindt dit recept op pagina 238 in Culinaria España .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- citroensap
- kaneel
- knoflook
- olie
- olijfolie
- orujo
- paneermeel
- peper
- sint-jakobsschelp
- ui
- verse peterselie
- witte wijn
- zoet paprikapoeder
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.