Zeebrasem uit de oven - besugo al horno

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 294 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefrituurde aardappelen & artisjokbodems

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Aardappelmaaltijdsalade met citroen

delicious. magazine - 2007-09

Aardappelpuree met olijfolie en citroen ****

anita van h

Forel met gefrituurde garneringen

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken