Rijst met witte bonen en knolraap - arròs amb fesols i naps
★
★
★
★
★
Een recept van Marion Trutter.
U vindt dit recept op pagina 367 in Culinaria España .
- Keuken:
- Spaans / Catalaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / rijst
Ingrediënten
- blanquet witte valenciaanse bloedworst
- gedroogde witte bonen
- kalfsvlees
- knolraap
- negret zwarte valenciaanse bloedworst
- peper
- rondkorrelige rijst
- rookspek
- saffraandraadjes
- ui
- varkenspoot
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.