Petervisfilet met artisjokbodems - les blancs de Saint-Pierre en barigoule bretonne

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 121 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Basisbereiding artisjokken

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Garnaal, artisjok en jamón

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Artisjokcarpaccio

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Arisjokken met hollandaise - carciofi in salsa olandese

Een recept uit  - De Zilveren Lepel