We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, spek, wilde forel en zonnebloemolie
Keuken: Frans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, ei, gist, oranjebloesemwater, suiker, tarwebloem, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gamay-wijn, kippenvleugel met borststuk, prei, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, bout van jong wild zwijn, jeneverbes, olie, rode wijn, rode-wijnazijn, suiker, ui, peper, wortel, zout en zwarte-bessenmoes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: augurk, azijn, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, druivenpitolie, ei, eidooier, grof zeezout, kalfskop, kappertjes, kruidnagel, laurierblad, mosterd, peperkorrel, prei, rode-wijnazijn, ui, verse peterselie, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: artisjok, bloemkool, boter, citroensap, court-bouillon, crème fraîche, groente, kreeft, mantelschelpen, tomatenpuree, verse dragon, verse kervel, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: aubergine, groene paprika, knoflook, olijfolie, tarbot, tomaat, ui, peper, visafval en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ei, knoflook, komkommersap, oesters, olijfolie, rode paprika, seizoenskruiden, tomaat, tomatensap, peper, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: appel, cider, gerookt spek en gestoofde ingewanden à la mode de caen
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: brocciu, ei, olie, tomatensaus, verse munt, verse sardines, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, mirtebladeren, olijfolie, rode wijn, sjalot, tijmbloemetjes, peper, zeewolf en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: artisjok, boter, citroensap, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, courgette, couscous, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olie, pastinaak, peper, ras el hanout, savooiekool, ui, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / boter en olie
Ingrediënten: bleekselderij, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eendenvet, gevogeltefond, knoflook, knolselderij, prei, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: appel, bladerdeeg, boter, eidooier, gedroogde appelschil, kaneel, poedersuiker en rietsuiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, ei, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, zout en zure appel
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, jonge eend, lavendelhoning, peper, ui, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: champagne en crème de cassis
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch)
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X