We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 5 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, bianchetti, knoflook, olijfolie, snijbietblad, tomaat, ui, peper, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, champagne, champignon, courgette, filet mignon, gevogeltequenelles, kalfszwezerik, kipfilet, rivierkreeftstaartjes, truffel en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: ansjovis, eikenbladsla, olijfolie, rode paprika en sinaasappel
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, croutons, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, rondkorrelige rijst, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwemkrabben
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, knoflook, laurierblad, olie, snijbietblad, stokvis, tijm, verse peterselie en wit stokbrood
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, citroenrasp, gemberwortel, kippenvleugels, knoflook, langoest, nieuwe aardappel, olie, soepgroenten, vanillestokje, water en witte wijn
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, sjalot, snoek, verse peterselie, verse tijm en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, laurierblad, maïzena, mosselen, sjalot, verse peterselie, verse tijm, wijnazijn en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroen, inktvis, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, prei, rode-wijnazijn, venkelgroen, visfilet, witte wijn, wortel en zeezout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: cacaopoeder, grijze truffels, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, macaroni, marc de bourgogne, olijfolie, stevige rode bourgogne, tarwebloem, tijm, ui, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: anijs, boter, citroen, crème de cassis, gedroogde gist, honing, jeneverbes, kaneel, kaneelstokje, kruidnagel, maïsmeel, nootmuskaat, rietsuiker, rode bourgogne, sinaasappel, sinaasappelschil, suiker, tarwebloem, water, williamsperen en zwarte bessen
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bouquet garni, ganzenvet, gedroogd eekhoorntjesbrood, gezouten buikspek, kappertjes, knoflook, runderbouillon, rundvleesrolletjes, ui, peper, wortels en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: boter, hertenbout, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, olie, sjalot, slagroom, tijm, peper, wijnazijn uit reims, wildfond en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, calvados, crème fraîche, eidooier, gemalen amandelen, rietsuiker, suiker, tarwebloem, zout en zure appel
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: cervelaatworst, doorregen spek, droge riesling, ganzenvet, gepekelde varkenspoot, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool en ui
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X