We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, ei, gruyère, kaas, melk, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, ei, kastanjehoning, kastanjemeel, melk, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, bout van jong wild zwijn, jeneverbes, olie, rode wijn, rode-wijnazijn, suiker, ui, peper, wortel, zout en zwarte-bessenmoes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: brocciu, citroenrasp, clementine, ei, sinaasappelsap, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: aardbeienbrandewijn, brocciu, citroenschil, sinaasappelschil, suiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: anijs, boter, citroen, crème de cassis, gedroogde gist, honing, jeneverbes, kaneel, kaneelstokje, kruidnagel, maïsmeel, nootmuskaat, rietsuiker, rode bourgogne, sinaasappel, sinaasappelschil, suiker, tarwebloem, water, williamsperen en zwarte bessen
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, ei, gerookt spek, maïsmeel, gladde peterselie, groentebouillon, lavas, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rode bourgogne, snoekbaars, tarwebloem, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, laurierblad, maïzena, mosselen, sjalot, verse peterselie, verse tijm, wijnazijn en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, brood, gekookte ham en kaas
Keuken: Frans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: kalfsbotten, kalfslever, kalfsvlees, kastanje, knoflook, lamsribben, laurierblad, olijfolie, rundvlees, ui, varkensvlees, verse tijm, peper, vijgenbrandewijn, vleesbouillon, wit broodkruim en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, kruidnagel, sjalot, ui, varkenspoot, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, rode paprika, rode spaanse peper, saffraandraadjes en zeezout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, jeneverbes, olie, peer, pinot noir-wijn, suiker, ui, peper, wang van wild zwijn, wijnazijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: bloem, boter, cantal, ei, melk, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: appelroomijs, banketbakkersroom, boter, calvados, crêpes, prei, rietsuiker, suiker, suikerwater en zure appel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: gevogeltebouillon, konijnenrug, olijfolie uit nyons, tapenade, verse rozemarijn, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: aubergine, groene paprika, knoflook, olijfolie, tarbot, tomaat, ui, peper, visafval en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eidooier, gezouten boter, melk, rum, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak
Ingrediënten: basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X