We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, crème fraîche, ei, eidooier, geaffineerde epoisses, gekookte ham, nootmuskaat, peper, reinettes, tarwebloem, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, croutons, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, rondkorrelige rijst, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwemkrabben
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, bianchetti, knoflook, olijfolie, snijbietblad, tomaat, ui, peper, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: champignon, crème fraîche, geklaarde boter, kippenbouillon, knoflook, lamsribstuk, lamszwezerik, melk, olie, olijfolie, port, rosevalaardappels, sjalot, spek, ui, varkensbotten, verse tijm, peper, witte bonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / orgaanvlees
Ingrediënten: aardbeienbrandewijn, boter, brocciu, ei, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: citroen, honing, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, salieblaadjes, tijm, ui, peper, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boter, brandnetel, droge witte wijn, wijngaardslakken, knoflook, nootmuskaat, slakkenvocht, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, sjalot, snoek, verse peterselie, verse tijm en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, hertenbout, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, olie, sjalot, slagroom, tijm, peper, wijnazijn uit reims, wildfond en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: artisjok, bloemkool, boter, citroensap, court-bouillon, crème fraîche, groente, kreeft, mantelschelpen, tomatenpuree, verse dragon, verse kervel, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroen, inktvis, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, prei, rode-wijnazijn, venkelgroen, visfilet, witte wijn, wortel en zeezout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ganzenvet, knoflook, konijn, sjalot, tijm, tomaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: cacaopoeder, grijze truffels, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, macaroni, marc de bourgogne, olijfolie, stevige rode bourgogne, tarwebloem, tijm, ui, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, bloemkool, boter, crème fraîche, kropsla, mosselen, prei, ui, verse peterselie, witte wijn en
zout en peper
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladerdeeg, crème fraîche, ei, kalfskarbonade, kruiden, laurierblad, peper, tijm, varkensnek, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, appel, bloedworst, boter, kalfsbouillon, olie, sherryazijn, ui, verse peterselie, peper, zout en zwijnenfilet
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: eiwit, grof zeezout, verse gemengde kruiden, water en zeewolf
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, eendenlever, gedroogde morieljes, groente, kalfsfricandeau, peper, runderbouillon, sjalot, spek om te larderen, spinazie, tomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aubergine, bouquet garni, courgette, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, ui, vleestomaat en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X