We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ganzenvet, knoflook, konijn, sjalot, tijm, tomaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boter, cognac, crème fraîche, kerriepoeder, oester, sjalot en witte peper
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, eieren, gist, kirsch, melk, rozijnen, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, broodkruim, crème fraîche, eidooier, ham van wild zwijn, reebiefstuk, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boter, knoflook, laurierblad, olie, snijbietblad, stokvis, tijm, verse peterselie en wit stokbrood
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, eieren, melk, suiker, tarwebloem, zout en zwarte kersen
Keuken: Frans
Soort: fruit / ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardbeienbrandewijn, brocciu, citroenschil, sinaasappelschil, suiker en zandtaartdeeg
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: eidooier, gemalen amandelen, kastanjehoning, slagroom, suiker, water en zonnebloemolie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, croutons, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, rondkorrelige rijst, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwemkrabben
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, brandnetel, droge witte wijn, wijngaardslakken, knoflook, nootmuskaat, slakkenvocht, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, bout van jong wild zwijn, jeneverbes, olie, rode wijn, rode-wijnazijn, suiker, ui, peper, wortel, zout en zwarte-bessenmoes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boekweitmeel, ei, grof zeezout en vet
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: boter, chorizo, kalfsfond, olie, pos, rode pieterman, ui, verse basilicum, peper en vet
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, hertenbout, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, olie, sjalot, slagroom, tijm, peper, wijnazijn uit reims, wildfond en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Ingrediënten: boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, boter, cognac, knoflook, laurierblad, rode wijn, tijm, ui, peper, wild zwijn, wortel, zout en zwijnenreuzel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: aubergine, bouquet garni, courgette, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, ui, vleestomaat en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, calvados, citroensap, eidooier, reinettes, sinaasappelrasp, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: citroen, gerookt spek, kalfsfond, knoflook, parelhoen, peper, vino rancio en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X