We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 5 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gamay-wijn, kippenvleugel met borststuk, prei, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: artisjokbodem, aubergine, banyulsazijn, boter, courgette, groene paprika, inktvisjes, olijfolie, provençaalse kruiden, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, peper, peper, witte wijn, zeepaling en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: eendenvet, knoflook, lamsjus en souris
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, appel, bleekselderij, boter, bouquet garni, broccolizaad, cognac, gerookt spek, hartmosselen, knoflook, mantelschelpen, mosselen, olijfolie, prei, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, visfilet, wortel en zwemkrabben
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: brocciu, ei, olie, tomatensaus, verse munt, verse sardines, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, crème fraîche, peper, water, waterkers en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bouquet garni, ei, kervel, knoflook, ossenstaart, prei, rode wijn, selderijknol, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: clementine en suiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / inmaak / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, croutons, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, rondkorrelige rijst, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwemkrabben
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: bladgelatine, droge witte wijn, jeneverbes, kalfshals, kippenbout, konijnenrug, kruidnagel, laurierblad, rode-wijnazijn, spek, tijm, ui, peper, vleesbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: bladgelatine, boter, ei, kalfsfond, kalfsvlees, kalfszwezerik, peper, pistachenoten, sjalot, witte port en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: boter, côte de boeuf-steaks, fleur de sel, kruidenboter, olie en peper
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, bouquet garni, croutons, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, pieterman, poon, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, verse peterselie, vis, water, wijting, wortel en zeepaling
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, artisjok, catalaanse bloedworst, courgette, groentebouillon, mosselen, prei, sagi, sperziebonen, tomaat, wortel en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / orgaanvlees
Ingrediënten: ansjovis in olie, citroensap, kappertjes, knoflook, olijfolie, vers bonenkruid, verse tijm, peper en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Ingrediënten: bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, eidooier, kikkerbilletjes, muscadet-sur-lie, peterselie, sjalot, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, bouquet garni, croutons, kalfsbouillon, spek, spliterwten en peper
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: aardappelmeel, bloem, boter, crème fraîche, eendenlever, ei, knoflook, oester, sjalot, verse kervel, peper, waterkers, witvisfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladerdeeg, crème fraîche, ei, kalfskarbonade, kruiden, laurierblad, peper, tijm, varkensnek, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bleekselderij, boter, bouquet garni, jonge eend, lavendelhoning, peper, ui, wortel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: gevogelte
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X