André Dominé - Culinaria Frankrijk

Culinaria Frankrijk

Een boek van André Dominé

We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

- meer dan 4 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Culinaria Frankrijk

Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Ontbijt / diner / lunch / nagerecht / drinken / aperitief uit Culinaria Frankrijk:

Luchtig gistgebak - fouace

Ingrediënten:
boter, ei, gist, oranjebloesemwater, suiker, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Provençaalse vissoep - bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, donker boerenbrood, knoflook, krab, langoest, middellandse-zeevis, olijfolie, peper, pieterman, poon, saffraandraadjes, schorpioenvis, sinaasappelschil, tomaat, ui, wijting, zeebaars, zeeduivel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Lamscouscous op Algerijnse wijze - couscous au monton à l'algéroise

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, courgette, couscous, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olie, pastinaak, peper, ras el hanout, savooiekool, ui, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / boter en olie
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Bijgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Basilicumpasta - pistou

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 190 recepten in dit boek