We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, bouquet garni, broodkruim, ei, grof zout, knoflook, kruidnagel, sjalot, ui, varkenspoot, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gamay-wijn, kippenvleugel met borststuk, prei, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bouquet garni, cahors-wijn, gemalen peper, gerookt spek, hazelnootolie, knoflook, knoflookcroutons, lamsbout, sinaasappelsap, sinaasappelschil, tomaat, ui, zout en zwoerd
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Ingrediënten: eekhoorntjesbrood, ganzenvet, knoflook, konijn, sjalot, tijm, tomaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: brocciu, ei, frituurolie, gedroogde gist, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / frituur / kaas
Ingrediënten: artisjok, citroensap, droge witte wijn, gevogeltefond, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, petervisfilet, tijm, ui, peper, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: aardappel, crème fraîche, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, bladgelatine, ei, eidooier, gevogelte, kippenbouillon, knoflook, madera, patékruiden, peper, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zandtaartdeeg en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / gevogelte
Ingrediënten: boter, calvados, crème fraîche, eidooier, gemalen amandelen, rietsuiker, suiker, tarwebloem, zout en zure appel
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, ei, gerookt spek, maïsmeel, gladde peterselie, groentebouillon, lavas, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rode bourgogne, snoekbaars, tarwebloem, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, knoflook, lamsbout, lamscarré, lamslever, lamsnier, lamsrug, lamsschouder, laurierblad, olie, rode wijn, sjalot, tijm, verse rozemarijn, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: boter, citroensap, entrecote, grof zeezout, sjalot, verse peterselie, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, eendenlever, gedroogde morieljes, groente, kalfsfricandeau, peper, runderbouillon, sjalot, spek om te larderen, spinazie, tomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: laurierblad, melklam, olie, rosé, ui, verse rozemarijn, verse tijm, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, brood, gekookte ham en kaas
Keuken: Frans
Soort: vlees / brood en broodgerecht
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, bout van jong wild zwijn, jeneverbes, olie, rode wijn, rode-wijnazijn, suiker, ui, peper, wortel, zout en zwarte-bessenmoes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, ei, olie, paling, paneermeel, peterselie, rode-wijnazijn, tartaarsaus, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, mosselen, olijfolie, rode paprika, sardines, ui, verse peterselie, peper, zout en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: appel, boter, brioche, calvados en suiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X