We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aardappel, boter, peper, prei, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, eikenbladsla, olijfolie, rode paprika en sinaasappel
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: crème de cassis en fruitige rode wijn
Keuken: Frans
Soort: drank (alcoholisch) / cocktails
Ingrediënten: aardappel, boerenbrood, jonge kip, knoflook, olijfolie, pastis, peper, peterselie, rouille, saffraan, tomaat, ui, venkel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, bouquet garni, bout van jong wild zwijn, jeneverbes, olie, rode wijn, rode-wijnazijn, suiker, ui, peper, wortel, zout en zwarte-bessenmoes
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, verse peterselie, peper, vleestomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
Keuken: Frans
Ingrediënten: citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gamay-wijn, kippenvleugel met borststuk, prei, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boekweitmeel, ei, grof zeezout en vet
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Ingrediënten: azijn, cantharel, hazelnootolie, kervel, laurierblad, olie, paling, sesamzaad, sherry-azijn, sojaolie, peper, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten: bladgelatine, boter, ei, kalfsfond, kalfsvlees, kalfszwezerik, peper, pistachenoten, sjalot, witte port en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: aardappel, augurk, azijn, ei, ham, kippenlever, knoflook, olie, prei, rillettes van eend, savooiekool, sjalot, soepkip, ui, peper, wit broodkruim, wortel en zeezout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: eidooier, gemalen amandelen, kastanjehoning, slagroom, suiker, water en zonnebloemolie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: aardappel, boter, gerookt spek, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsschouder, laurierblad, ui en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: appelwijnazijn, chilipoeder, citroensap, inktvis, knoflook, knoflook, krabvlees, olijfolie, spinazie, ui en verse peterselie
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, broodkruim, crème fraîche, eidooier, ham van wild zwijn, reebiefstuk, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: wild
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X