We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, sjalot, snoek, verse peterselie, verse tijm en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, rode paprika, rode spaanse peper, saffraandraadjes en zeezout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, bouquet garni, ei, olie, paling, paneermeel, peterselie, rode-wijnazijn, tartaarsaus, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, heekfilet, knoflook, olijfolie, venusschelpen, verse peterselie en visfond
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, champignon, droge witte wijn, laurierblad, peterselie, sjalot, peper en wijting
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroensap, fleur de sel, ganzenvet, gezouten boter, kalfsfond, loogkruid, peper, rietsuiker, sherry-azijn, sojasaus, venkelloof en zalmsteak
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: augurk, bouillonpoeder, bouquet garni, citroensap, ei, mosterd, olijfolie, puy-linzen, sinaasappel, sinaasappelsap, sjalot, ui, verse dragon, verse peterselie, witte-wijnazijn, zalm, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, eendenlever, gedroogde morieljes, groente, kalfsfricandeau, peper, runderbouillon, sjalot, spek om te larderen, spinazie, tomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ansjovis, bleekselderij, bouquet garni, knoflook, konijnenrug, olijfolie, ui, peper, witte wijn, wortel, zout en zwarte olijven
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: wild
Ingrediënten: bladerdeeg, bladgelatine, ei, eidooier, gevogelte, kippenbouillon, knoflook, madera, patékruiden, peper, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zandtaartdeeg en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / gevogelte
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, calvados, citroensap, eidooier, reinettes, sinaasappelrasp, suiker, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, crème fraîche, gist, kwark, olie, rookspek, ui, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: appel, bladerdeeg, boter, eidooier, gedroogde appelschil, kaneel, poedersuiker en rietsuiker
Keuken: Frans
Soort: fruit / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: amandelmelk, citroenrasp, eidooier, kaneelstokje, melk, rietsuiker, sinaasappelrasp, slagroom en suiker
Keuken: Aziatisch / Frans / Catalaans
Soort: ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: cervelaatworst, doorregen spek, droge riesling, ganzenvet, gepekelde varkenspoot, jeneverbes, knakworst uit straatsburg, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, rauwe zuurkool en ui
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: eidooier, eiwit, pure chocolade, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bloem, spek, wilde forel en zonnebloemolie
Keuken: Frans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladgelatine, droge witte wijn, jeneverbes, kalfshals, kippenbout, konijnenrug, kruidnagel, laurierblad, rode-wijnazijn, spek, tijm, ui, peper, vleesbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X