We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, knoflook, sjalot, snoek, verse peterselie, verse tijm en witte wijn
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, hazelnoten, kaneel, rozijnen, saffraan, suiker, vierkruidenmengsel, vijgen, walnoten en witte muskaatdruiven
Keuken: Frans
Soort: fruit
Ingrediënten: citroensap, eidooier, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peper
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bayonneham, bloem, boter, kalfsbotten, negenoog, nootmuskaat, prei, rode wijn, ui, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, crème fraîche, ei, kalfskarbonade, kruiden, laurierblad, peper, tijm, varkensnek, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, courgette, couscous, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olie, pastinaak, peper, ras el hanout, savooiekool, ui, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / boter en olie
Ingrediënten: bladgelatine, boter, ei, kalfsfond, kalfsvlees, kalfszwezerik, peper, pistachenoten, sjalot, witte port en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: bloem, boter, champignon, citroensap, crème fraîche, eidooier, kikkerbilletjes, muscadet-sur-lie, peterselie, sjalot, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: aardappel, ham, mager rookspek, raap, rookworst, savooiekool, schouderkarbonade, ui, versgemalen zwarte peper, witte bonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / groente
Ingrediënten: bleekselderij, knoflook, lamsbot, lamsvlees, laurier, olie, tijm, tomatenpuree, ui, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon / saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, ei, kastanjehoning, kastanjemeel, melk, suiker en tarwebloem
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: aardbeienbrandewijn, boter, brocciu, ei, suiker en zout
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: boter, brandnetel, droge witte wijn, wijngaardslakken, knoflook, nootmuskaat, slakkenvocht, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: appel, aubergine, boter, diepvriesbladerdeeg, eidooier en rietsuiker
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, brocciu, ei, olijfolie, schapenkaas, snijbietblad, spinazie, tomatencoulis, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, boerenbrood, jonge kip, knoflook, olijfolie, pastis, peper, peterselie, rouille, saffraan, tomaat, ui, venkel en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: stoofgerecht / gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: boter, bressekip, champignon, chardonnay, crème fraîche, suiker, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boter, champagne, champignon, courgette, filet mignon, gevogeltequenelles, kalfszwezerik, kipfilet, rivierkreeftstaartjes, truffel en wortel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X