We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandel, arachideolie, citroen, gedroogde pruimen, honing, kaneel, olie, peper, saffraan, scharrelkip, sesamzaad, suiker, tomaat, ui, verse koriander en zout
Keuken: Mediterraans / Frans
Soort: couscous/bulgur/quinoa / gevogelte
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, grof zeezout, knoflook, mergpijp, rode bourgogne, sjalot, peper, wijngaardslakken en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: eendenvet, knoflook, lamsjus en souris
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, kruidenworst, kruidnagel, laurierblad, moche-worst, olie, olijfolie, peterselie, roseval aardappel, zoete ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: bladgelatine, droge witte wijn, jeneverbes, kalfshals, kippenbout, konijnenrug, kruidnagel, laurierblad, rode-wijnazijn, spek, tijm, ui, peper, vleesbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: champignon, crème fraîche, geklaarde boter, kippenbouillon, knoflook, lamsribstuk, lamszwezerik, melk, olie, olijfolie, port, rosevalaardappels, sjalot, spek, ui, varkensbotten, verse tijm, peper, witte bonen, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / orgaanvlees
Ingrediënten: azijn, bordeaux, boter, bouquet garni, ei, kalfsfond, kalfspoot, knoflook, prei, ui, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: crème fraîche, eendenlever, eiwit, farce mousseline, gevogelte, kalfsfond, macaroni, parmezaanse kaas, poularde en truffel
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroensap, crème fraîche, knoflookpoeder, makreel, mosterd, sjalot, tijm, verse bieslook, peper, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Ingrediënten: aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Ingrediënten: boter, citroenrasp, gemberwortel, kippenvleugels, knoflook, langoest, nieuwe aardappel, olie, soepgroenten, vanillestokje, water en witte wijn
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: bladerdeeg, bladgelatine, ei, eidooier, gevogelte, kippenbouillon, knoflook, madera, patékruiden, peper, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zandtaartdeeg en zout
Keuken: Frans
Soort: quiche / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, ei, gist, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: aardappel, boter, peper, prei, water en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, schorpioenvis, tomaat, ui, venkelzaad, verse tijm, peper, witbroodkruim, witte wijn en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: bleekselderij, boter, gamay-wijn, kippenvleugel met borststuk, prei, peper, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eendenvet, gevogeltefond, knoflook, knolselderij, prei, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bladgelatine, boter, ei, kalfsfond, kalfsvlees, kalfszwezerik, peper, pistachenoten, sjalot, witte port en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / paté/terrine
Ingrediënten: boter, bressekip, champignon, chardonnay, crème fraîche, suiker, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: cacaopasta, eidooier, kastanjecrème, mandarijnensap, slagroom, suiker, vanillestokje, water en whisky
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X