We hebben 190 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Culinaria Frankrijk , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan 4 jaar geleden door guadalupe santamaria geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Culinaria Frankrijk
Een greep uit de 190 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, verse peterselie, peper, vleestomaat en zout
Keuken: Frans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, geklaarde boter, kervel, stokbrood, truffel en truffelsap
Keuken: Frans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: ansjovisfilet, bleekselderij, broccoli, knoflook, olijfolie, paprika, radijs, slaharten, venkel en wortel
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: aardappel, aubergine, courgette, groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, schorpioenvis, tomaat, ui, venkelzaad, verse tijm, peper, witbroodkruim, witte wijn en zout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: aardappel, bianchetti, knoflook, olijfolie, snijbietblad, tomaat, ui, peper, witbrood en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, bouquet garni, donker bier, kabeljauw, poon, prei, sjalot, tarwebloem, tong, versgemalen zwarte peper, vis, wortel, zeepaling en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eendenvet, gevogeltefond, knoflook, knolselderij, prei, ui, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bladerdeeg, eidooier, laurierblad, peperkorrel, schouderkarbonade, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Ingrediënten: brocciu, citroenrasp, clementine, ei, sinaasappelsap, slagroom en suiker
Keuken: Frans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: boter, bouquet garni, croutons, kalfsbouillon, spek, spliterwten en peper
Keuken: Frans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, artisjok, catalaanse bloedworst, courgette, groentebouillon, mosselen, prei, sagi, sperziebonen, tomaat, wortel en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / orgaanvlees
Ingrediënten: brocciu, ei, frituurolie, gedroogde gist, tarwebloem en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / frituur / kaas
Ingrediënten: citroen, honing, knoflook, konijn, laurierblad, olijfolie, salieblaadjes, tijm, ui, peper, witte wijn, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: bloem, brocciu, ei, olijfolie, schapenkaas, snijbietblad, spinazie, tomatencoulis, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, cognac, knoflook, laurierblad, rode wijn, tijm, ui, peper, wild zwijn, wortel, zout en zwijnenreuzel
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zeezout
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, crème fraîche, gist, kwark, olie, rookspek, ui, water en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
Keuken: Frans
Ingrediënten: eidooier, gemalen amandelen, kastanjehoning, slagroom, suiker, water en zonnebloemolie
Keuken: Frans / Provençaals
Soort: ei/omelet/frittata / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Toon alle 190 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829020213
ISBN10
382902021X