André Dominé

We hebben 2 boeken van André Dominé waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van André Dominé? Registreren is gratis!

Boeken van André Dominé

Recepten van André Dominé

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Potjevlesh

Ingrediënten:
bladgelatine, droge witte wijn, jeneverbes, kalfshals, kippenbout, konijnenrug, kruidnagel, laurierblad, rode-wijnazijn, spek, tijm, ui, peper, vleesbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Culinaria Frankrijk:

Kaassoesjes - gougères

Ingrediënten:
boter, ei, gruyère, kaas, melk, tarwebloem en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Bij de koffie uit Culinaria Frankrijk:

Madeleines

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, gist, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Ham in aspic met peterselie - jambon persillé, tradition bourguignonne

Ingrediënten:
bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, gist, rozijnen, rum, sinaasappelschil, suiker, vanillestokje, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / nagerecht uit Culinaria Frankrijk:

Pastis gascon

Ingrediënten:
appel, armagnac, bloem, boter, ei, pruim, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde Provençaalse groente, mesclun met pistou en parmezaanse kaas - les petits farcis de légumes provençaux salade de mesclun au pistou et parmesan

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Alle recepten van André Dominé