Coq au vin met macaroni en bourgondische truffels - coq au vin de Bourgogne, macaronis et truffes d'ici
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 168 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten
- cacaopoeder
- grijze truffels
- kip
- knoflook
- kruidnagel
- laurierblad
- macaroni
- marc de bourgogne
- olijfolie
- stevige rode bourgogne
- tarwebloem
- tijm
- ui
- peper
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.