Hele inktvisjes met krabragout - chipirons entiers poêlés et marmelade de crabe

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 283 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Crockpot: Pulled pork

Serveersuggestie Crockpot: Pulled pork

Crockpot: Pulled pork

Een recept uit Marianne Breukers

Crockpot: Pulled pork - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Crockpot: Pulled pork - Lovemyfood.nl

Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)