Cassoulet
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 316 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten
- confit de canard
- grof gemalen peper
- grof zeezout
- hambeen
- ingelegde eendenbout
- knoflook
- laurierblad
- saucisse de toulouse
- ui
- varkensbraadworst
- varkensnek
- varkensrib
- varkenszwoerd
- verse tijm
- witte lingot-bonen
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.