Olijvenpasta - tapenade
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 397 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Ingrediënten
- ansjovis in olie
- citroensap
- kappertjes
- knoflook
- olijfolie
- vers bonenkruid
- verse tijm
- peper
- zwarte olijven zonder pit
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.